Julesup

julesup2016

Geosupen og Geofysisk fagutvalg inviterer studenter og ansatte til juletrepynting og grøtfest torsdag 1. desember klokken 17:00 i kantinen!

Det blir ikke jul uten et flott juletre på Geofysen og vi trenger DIN hjelp til å få pynten på plass. Vi kan love julemusikk, risgrøt og deilig varm gløgg. De som ønsker kan ta med seg juledrikk etter eget ønske. Velkommen til en hyggelig ettermiddag og kveld!

Pris: 50,- (betales i døren)

Påmelding: http://tiny.cc/julesup

Ærbødigst

Julenissens små hjelpere

English:

Geosupen and Geofysisk Fagutvalg invite students and employees to join us for a Christmas party December 1. at 17:00 in the canteen!

There is no real Christmas without a nice tree at Geofysen and we need YOUR help with the decorating. We promise Christmas music, risgrøt (rice pudding) and gløgg (mulled wine). Feel free to also bring your own Christmas beverage. Welcome to a joyful afternoon and evening!

Price 50,- (pay by the entrance)

Sign up: http://tiny.cc/julesup

Respectfully,

Santa’s little helpers